Utajärviset ylivoimaisia rannaltaongintakisoissa

Raahen kanaalin rannat tarjosivat tasapuoliset ja hyvät olosuhteet onnistuneelle kilpailulle
Mestarijoukkueet mitalit kaulassa.
Naisten ja miesten sarjojen mitalistit

Utajärviset ylivoimaisia  rannaltaongintakisoissa 

Utajärviset ylivoimaisia EKL:n Oulun piirin  rannaltaongintakisoissa  13.6.  Kilpailut pidettiin tänä vuonna  Raahessa ja kisojen isäntänä ja järjestäjänä toi Raahen ja Ympäristön Eläkkeensaajat. Aurinkoisessa säässä pidetyt kisat onnistuivat sekä runsaan osanottajamäärän että hyvän saalisonnen myötä.  Järjestäjille kiitokset onnistuneista kisoista.

Knuutiset dominoivat

Utajärven Eläkkeensaajat rohmusivat kaikki kirkkaimmat palkinnot sekä miesten että naisten sarjoissa. Kaiken lisäksi suurimman kalankin nappasi utajärvinen  Taimi Knuutinen. Vonkaleella oli painoa peräti 1648 g. On siinä siima ollut kireällä ja kovankin kalanaisen taidot koetuksella, ennen kuin saalis oli rannalla ja kisakanslian vaàalla.  Knuutisen kultasijaan oikeuttava yhteistulos oli 2272g ja miehensä Martti Knuutinen voitti miesten sarjan 2324g saaliilla.  Voittajilla oli selkeän ammattimainen ote lajiin, sillä kummankin voitot tulivat selkeällä yli kaksinkertaisella kalamäärällä toiseksi sijoittuneisiin kilpakumppaneihin.

Kainuu hallitseva

Oli luonnollista, että myös joukkuekilpailun kirkkain pysti meni  Utajärven Eläkkeensaajien joukkueelle. 4899g yhteistuloksen saavuttaneessa joukkueessa kisailivat Martti Knuutinen, Taimi Knuutinen, Pekka Lämsä ja Taimi Ahonpää.  Kajaanin Eläkkeensaajien kakkossija heltisi 3585g saaliilla ja kolmossijan saavutti Taivalkoski 1991g tuloksella.  Kainuu ja Koillismaa hallitsivat  tänä vuonna selkeästi rannaltaongintaa.  Onnittelut voittajille ja kaikille mukana olleille sekä järjestäjille onnistuneista kilpailuista. PL