Vuoden 2021

Keilamestaruuskilpailut

Ylivieskan seudun Eläkkeensaajat ry ja Oulun Piiri ry järjest1vät yhdessä v. 2021 keilamestaruuskilpailun 7.10.2021 Ylivieskan keilahallissa.

Mestaruuksista kisaili 38 innokasta keilailun harrastajaa piirin eri yhdistyksistä. Joukkueita oli kymmenen ja henkilökohtaisista mestaruuksista kamppailivat kaikki kisoihin osallistuvat. Ylivieskan keilahallin  kuusi rataa olivat kaikki käytössä, joka mahdollisti kisojen sujuvuuden.

Sarjojen kolme parasta

Henkilökohtaiset mestaruudet ratkottiin kolmessa sarjassa naisten sarja  ja miesten A-sarja sekä B-sarja. Naisten sarjan kolme parasta olivat 1. Seija Männikkö Ylivieska 1045 pist. 2. Marjatta Kaarlela Nivala 1036 pist. ja 3. Raija Heljasvuo Ylivieska 1030 pist. Miesten A-sarjan mitalikolmikkoon ylsivät 1. Kari Löfpacka Ylivieska 1231 pist. 2. Erkki Ojala Oulu 1131 pist. ja 3. Pekka Marjakangas Ylivieska 1192 pist.  Miesten B-sarjan kolme parasta olivat: 1. Frans Säily Raahe 1173 pist. 2. Sulevi Laurila Nivala 1107 pist. ja 3. Pauli Pitkäkangas Raahe 1080 pist.

Joukkuekisassa piirinmestaruuden voitti Ylivieska II 3594 pist. toiseksi sijoittui Raahe II 3306 pist ja kolmanneksi Oulu I 3289 pist.  Kaikkien kilpailijoiden tulokset ja sijoitukset löytyvät alla olevista liitteistä.

Haukiputaan Eläkkeensaajista kilpailuihin osallistuivat Seppo Perkiö ja Matti Vuoti. Kumpikin kilpaili B-sarjassa. Sepon terveiset Kisoista:

”Torstaina 7.10 ennen puoltapäivää Matti tuli hakemaan, että mennäänpä keilaamaan. Päämääränä oli ihan EKL:n Oulun piirin mestaruuskilpailut Ylivieskassa! Vettä tuli välillä oikein ryöppynä, mutta emme kastuneet, kun Matin autossa on pitävä katto ja ehyt tuulilasi.Ylivieskan hallilla on kuusi rataa, joten kerralla pääsee heittämään kaksitoista keilaajaa. Keilaustapa oli Eurooppalainen. Pääsimme aloittamaan melkein heti, joten eikun vaihtamaan vaatteita ja kenkiä. Radat oli öljytty aina ennen kuin uusi ryhmä aloitti. Heitimme vierekkäisillä radoilla, joten tiesimme toistemme tilanteen koko ajan. Minulla oli ylivieskalainen pari. Hän oli keskittynyt vain kaatoihin, mutta paikot eivät sitten onnistuneetkaan. Matin pari  oli raahelainen, keilaseura Taskun keilaajia. Ei kuitenkaan pärjännyt Matille.Viimeinen eli kuudes sarja onnistui molemmilla hyvin: kun minä sain 186 pistettä, niin Matti sai 193.Tuloksena oli Matin  seitsemäs ja minun kymmenes sija, keilaajia oli kaikkiaan 23. Siis keskitasoa parempia ollaan!Keilauksen jälkeen oli sämpyläkahvit. Kun tulimme ulos, oli ilma selkiytynyt ja aurinko paistoi. Oli hyvä lähteä kotiinpäin.

Keilareissulla Matti Vuoti ja Seppo Perkiö”

Kilpailun joukkue- ja henkilökohtaiset tulokset alla.