Manelle sprintin maailmanmestaruus.

Sprintin mitalistit. Keskellä Mauno, kaulassaan kultainen mitali.

Manelle sprintin maailmanmestaruus.

Martinniemen Eläkkeensaajien jäsen  Mauno Hanhela jatkaa menestyksekästä kilpailu-uraansa veteraanien MM-kisoissa. Unkarissa kisailtiin veteaanien suunnistuksen Maailmanmestaruuksista ja tuomisina oli 75-vuotiaiden sprinttikisan MM.  Myös muiden matkojen sijoitukset olivat ihan huippuluokkaa. ”Olet sinä kova ukko” totesi eräs facebook-kommentoija. Tähän on helppo yhtyä. Todella hieno saavutus.  Paljon Onnea myös meiltä Eläkkeensaajilta.

Lainaus Manen facebook-päivityksestä:  ”Veteraanien suunnistuksen mm kisat Unkarissa päättyivät tänään pitkiin matkoihin ja totutusti paahtavan auringon alla, yli +30. Sarjassani M75 osallistujia oli 99. Ensimmäinen mestaruus ratkottiin sprintissä viime sunnuntaina ja sen voitin. Seuraavaksi keskiviikkona keskimatka, jolla sijoituin 13. ja sitten tänään pitkällä matkalla sija 8. Hyvä reissu, vaikka metsäkisoissa tulikin pahoja virheitä.”

Tämä ei suinkaan ollut ainoa MM jonka Mane on voittanut. Mitaleita on myös aiemmilta vuosilta. Mm. Hiihtosuunnistuksen  Maailmanmestaruuskisoista Itävallassa viime vuonna tuli kaksi kultaa. 

Vielä kerran Onnittelut meiltä kaikilta!  PL