Ainot ja Reinot Ouluhallissa 17.4.2024

18.4.2024

Ainot ja Reinot tapahtuma 17.4 kutsui jälleen seniorit liikkumaan Ouluhallille.  Maksuttomassa liikuntatapahtumassa saimme tutustua urheiluseurojen ja järjestöjen liikuntatoimintaan sekä alueen liikuntapalveluihin. Voimme kokeilla eri liikuntalajeja sekä saimme ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tapahtuman järjestivät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, PoPLin Eloa ja iloa kylille -hanke sekä Oulun kaupungin liikuntapalvelut ja vanhusneuvosto yhteistyössä urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa. Muka olivat  myös Eläkkeensaajien Oulun piiri sekä paikalliset eläkkeensaajayhdistykset esittelemässä toimintaansa..

Oulun piirin esittelypisteessä toimineet kertoivat päivän onnistuneen hyvin. Pisteellä kävi runsaasti väkeä, joita  kiinnosti piirin ja yhdistysten toiminta ja heiltä saatiin myös uusia toimintaideoita. Osallistujakyselyyn vastasi yhteensä 104 kävijää ja vastauksissa  toivottiin  mm. jousiammuntaa, keilailua, countrytanssia ja karaokea.  Toivotuin oli erilaisten retkien järjestäminen ja niihin osallistuminen.   Kyselyyn vastanneiden kesken arvotun 30e:n lahjakortin voitti Eero Karjalainen Oulusta. Kuvat tilaisuudesta otti Marja-Leena Korhonen, joka Ylivieskasta asti oli saapunut tutustumaan tapahtumaan. PL