Lisäinfoa juhlista ja lisää majoituspaikkoja kesäpäiville Pikku-Syöttellä

Pentti Lahdensivu
15.6.2022 klo 12:00

Lisämajoitustiloja Kide-Hotellista

Kesäjuhlamme ohjelmaa ja aikataulua on hieman tarkistettu, joten uskomme, että kaikki ehtivät nyt mukaan toivomaansa tapahtumaan. 

Päiväkävijöitä pyydämme ilmoittamaan osallistumisensa 15.7. mennessä.

Ruokailut maksetaan ravintolan kassaan.  Ryhmän vetäjä maksaa koko ryhmänsä yhdellä kertaa.  Ravintola tarvitsee ruokailijoiden yhteismäärän ennen tapahtumaa.

Pikku-Syötteen hotelli on nyt aivan täyteen varattu, mutta saimme majoituspaikkoja lisää lyhyen automatkan päästä, uudesta Kide-hotellista. www.kidehotelli.fi

Kide-hotelliin olemme majoittaneet nyt 25 hlöä, mutta vielä on muutama huone vapaana. Näin pääset osallistumaan täysimääräisesti päivien ohjelmaan:

-Kide-hotelliin kahdeksi yöksi 16.8.-18.8. majoittuneet tulevat aamiaisensa jälkeen osallistumaan Pikku-Syötteen tapahtumiin, nauttimaan lounasta ja illallista, laulamaan, tanssimaan, sekä päivän päätteeksi siirtyvät yön ajaksi Kide-hotelliin nukkumaan.

-Jos majoitut yhdeksi yöksi 17.-18.8. saavut ensin Pikku-Syötteelle lounaalle ,osallistut kenttäpeleihin, karaokeen, ja saat Kide-hotellista huoneen klo 16.00 alkaen.  Voit palata Pikku-Syötteelle illalliselle ja osallistua illan ohjelmiin ja nukkua hyvin seuraavan yön Kide-hotellissa.  Aamiaisen jälkeen huoneen luovutus klo 10.00  ja Pikku-Syötteelle jatkamaan, lounaalle, seuraamaan juhlaohjelmaa ja lopuksi juomaan kakkukahvit!

Hinnat Kide-hotellissa

16.-18.8. 2 yötä 156 €/ 2 h huone aamiaisella

16.-18.8. 2 yötä 138 €/ 1 h huone aamiaisella

17.-18.8. 1 yö 82 €/ 2 h huone aamiaisella

17.-18.8. 1 yö 72 €/ 1 h huone aamiaisella

Oulun Piiri voi lisätä yo. huoneiden laskutukseen lisäksi Pikku-Syötteen lounaat + illallisen, eli 36 €/hlö.  Rannekkeet laitetaan silloin myös Kide-hotelliin majoittuneille.

Otathan yhteyttä, jos tämä tarjous kiinnostaa!

Teemme parhaamme, että kaikki voisivat osallistua tapahtumaamme.

Juhlaterveisin

EKL Oulun Piiri ry

Risto Örling

risto.orling@saunalahti.fi

Ritva Halmetoja-Heikkinen

ritvah84@gmail.com

040-5363488

www.oulunpiiri.elakkeensaajat.fi